Spy cam, got ya? De spionage camera

Spy cam, got ya? De spionage camera

Spy cam, hoe verzinnen ze het?! Het klinkt wat “sneaky” maar Beveiliging op Maat wordt vaak genoeg gevraagd spy cams te installeren. Wat zijn spy cams eigenlijk? Het gaat om spionage camera’s die zeer goed zijn verpakt. In vele gevallen weet je niet eens dat deze camera er zit. Dat is nu net de bedoeling ervan! Doen of niet doen? Lees verder voor meer info!

Een spy cam gebruik je nooit zo maar. Beveiliging op Maat wordt vaak genoeg gevraagd om deze camera te plaatsen met een bepaald doel. Denk bijvoorbeeld aan diefstal in jouw zaak of misschien de kinderen in de gaten houden? Spy cams worden vaak onopvallend weggewerkt in de meest aparte scenario’s en spullen. Het hangt er dan ook vooral vanaf waar je het voor wil gebruiken zoals bovenstaand benoemd. We hebben spycams mogen installeren in teddybeertjes, auto-onderdelen, meubelstukken, bomen, pennen, brillen, sleutelhangers en zelfs kleding (knopen).Spy cam

Het belangrijkste bij de keuze voor een spy cam is dus je doel. Daarna de batterijduur. Je kunt namelijk gemiddeld maar twee uurtjes opnemen. Als je dus de hele dag zicht wil hebben en wilt kunnen meekijken is een spy cam niet de juiste tool. In dat geval heeft Beveiliging op Maat andere soorten camera’s die goed weggewerkt kunnen worden en niet opvallen.

Het handige van deze camera is echter ook dat je het makkelijk bij je kan dragen en overal kunt meenemen. De camera maakt geen zoemende of piepende geluiden maar neemt zowel het beeld als geluid op. De spy cam bevat een geheugenkaart die alle beelden opneemt en dan later bekeken kunnen worden.

Benieuwd naar hoe dit werkt? Kom langs in de showroom van Beveiliging op Maat voor de mogelijkheden. Of maak een geheel vrijblijvende afspraak met onze Beveiligingsadviseurs voor meer informatie. We nemen de spy cams mee en demonstreren deze graag!