Hoe werkt een Risicoanalyse? En wat heb je er aan?

Een risicoanalyse is ten alle tijden geheel vrijblijvend voor iedereen aan te vragen. Zowel voor particulier als zakelijk doeleinden. De risicoanalyse is in 2 stappen opgebouwd.

De Risicoanalyse:

Na het eerste contact met onze specialisten, wordt er een technische specialist ingepland om op locatie de situatie te waarnemen en de wensen te bespreken van de klant. Op het moment dat de afspraak is gemaakt, zal op locatie worden gekeken naar diverse punten:

– Hang- & sluitwerk
– Zichtbare verlichting
– Openbare toenadering
– Omgeving & ligging
– Bestemmingsplan
– Historie object of gebouw
– Totale staat object of gebouw
– Aanwezige beveiliging maatregelen

Indien nodig worden er foto’s gemaakt en deze bijgevoegd in uw dossier. Met al deze gegevens kunnen wij door naar stap 2.

Na alles goed in overzichtsfase in beeld te hebben gekregen gaan wij aan de slag! We maken een volledig dossier waarbij u in een oogopslag oplossingen en advies krijg over bepaalde situaties.

Voorbeeld: uw hang & sluitwerk is zodanig niet meer te gebruiken, dat u de achterdeur niet goed op het slot kunt doen. Dit is een onveilige situatie. In ons rapport vind u dan ook de oplossing: dit kan een reparatie zijn maar ook vervangingen van uw huidige hang- & sluitwerk. 

Door het dossier en de documentatie die wij opmaken, krijgt u duidelijk inzicht in wat u nodig heeft, wat er precies dient te gebeuren en wat de kosten zijn.

Deze onafhankelijke risicoanalyse levert duidelijkheid van de stand van zaken als het gaat om veiligheid.

Camerabeveiliging Review 2014 Beveiliging op Maat Metro Krant