Camerabewaking laten plaatsen

Camerabewaking laten plaatsen

Camerabewaking laten plaatsen. We weten het onderhand wel: voorkomen is beter dan genezen. Het wordt overal aangekondigd. Toch doet lang niet iedereen er iets mee. Is een camerasysteem of een alarmsysteem echt nodig?

Criminaliteit in Nederland is er. Uit de Veiligheidsmonitor van het CBS is te lezen dat men zich bewuster bezighoudt met de preventieve kant van beveiliging. Voldoende belichting, alarmsystemen, geen spullen zichtbaar achterlaten en veiligheidssloten. Toch lees je dat de inwoners van grote steden minder positief zijn over het gevoel van veiligheid. Zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Criminaliteit cijfers zijn in deze steden hoger dan gemiddeld in Nederland. Preventief wordt er rondom woningen in Amsterdam en Rotterdam weinig gedaan.

Camerabewaking laten plaatsen

Een camerasysteem kan veiligheid bieden. Je bent niet afhankelijk van wat de overheid doet ter preventie. Je bent eigenlijk op jezelf aangewezen. Niemand kan voorkomen wat er binnen wil komen. Maar je kunt de kans op inbraken wel verkleinen. Een inbreker of overvaller steelt en geeft aanwezigen in kwestie een enge ervaring. Een alarmsysteem is nodig! Echter is dit niet compleet zonder camerasysteem.

Waarom dan een camerasysteem? Criminelen zullen minder snel pogingen doen op criminele acties! Dit is uiteraard geen garantie. Maar als het is gebeurd, wil je zo snel mogelijk de daders oppakken. De beelden zijn voor de politie belangrijk! De Politie lost incidenten sneller op met beeldmateriaal.

De aanschaf van een camerasysteem is een investering voor je eigen veiligheid en eigendommen. Neem contact op met Beveiliging op Maat voor een gratis risicoanalyse! Want hoe veilig is jouw woning of zaak! Of maak een afspraak in de showroom om de camerasystemen zelf te bekijken.