Camerabewaking plaatsen thuis?

Camerabewaking plaatsen thuis?

Camerabewaking plaatsen thuis, doen of niet doen? We weten het onderhand wel: voorkomen is beter dan genezen. Het wordt overal aangekondigd. Toch doet lang niet iedereen er iets mee. Is dat nu echt nodig? Een camerasysteem? 

Criminaliteit in Nederland is er. Uit de Veiligheidsmonitor van het CBS is echter te lezen dat men zich bewuster bezighoudt met de preventieve kant van beveiliging. Voldoende belichting, alarmsystemen, geen waardevolle spullen zichtbaar achterlaten en veiligheidssloten. Toch lees je dat de inwoners van grote steden minder positief zijn over het gevoel van veiligheid. Zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.  Criminaliteit cijfers zijn in deze steden hoger dan gemiddeld in Nederland. Preventief wordt er rondom woningen in Amsterdam en Rotterdam weinig gedaan.

Camerabewaking plaatsen thuis

Een camerasysteem kan veiligheid bieden. Je bent niet afhankelijk van wat de overheid of gemeenten doen ter preventie. Je bent eigenlijk op jezelf aangewezen rondom het beveiligen. Niemand kan voorkomen wat er binnen wil komen. Maar je kunt de kans op inbraken en overvallen wel verkleinen. Een inbreker of overvaller steelt, laat een bende achter en geeft aanwezigen in kwestie een enge ervaring. Een alarmsysteem is nodig! Echter is dit niet compleet zonder camerasysteem.

Waarom dan een camerasysteem? Criminelen zullen minder snel pogingen doen op criminele acties! Dit is uiteraard geen garantie. Maar als het moment zich voorgedaan heeft wil je zo snel mogelijk de daders te pakken krijgen. De opname van jouw camerasysteem is voor de politie belangrijk! Social media staat er vol van. Inbrekers, overvallers en winkeldieven. De Politie lost incidenten sneller op met beeldmateriaal.Camerabewaking plaatsen thuis

De aanschaf van een camerasysteem is een investering voor je eigen veiligheid en eigendommen. Neem contact op met Beveiliging op Maat voor een gratis risicoanalyse! Want hoe veilig is jouw woning? Of maak een afspraak in de showroom om de camerasystemen zelf te bekijken.