Mobiele Camera Unit, ook wel de MCU genoemd. De MCU, is een professioneel apparaat wat op elke gewenste locatie kan worden opgezet, voor directe veiligheid zowel permanente als tijdelijke oplossingen.
De MCU kan overal neergezet worden, laten opnemen en zorgen voor veiligheid. Het is geen enkel probleem om uw terrein, garage, bouwplaats of uw buurt te voorzien van tijdelijke of permanente mobiele camera’s. Uiteraard zijn onze Mobiele Camera Unit’s voorzien van de beste leverbare Dome Camera’s  Full HD beelden en uitstekend dag & nachtzicht.

De MCU is voor buitengebruik maar ook geschikt voor binnen gebouwen, bedrijfshallen of tijdens evenementen.

De MCU is te huur vanaf 1 dag! Uiteraard word deze door ons professioneel opgezet en afgeleverd op locatie.

MCU Vaste Paal

mobiele camera unit rotterdam

MCU op Trailer

Mobiele camera unit te koop, of mobiele camera unit te huur

Neem contact op voor meer informatie

Onze technische specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van de MCU's. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hoeveel Camera's zitten er op de Mobiele Camera Unit ?

De MCU heeft altijd 4 camera’s op de unit. Op deze manier zijn wij altijd op de locatie waar de MCU wordt geplaatst middels een zicht van 360 graden. U heeft dus geen onbeveiligde zones die uit het zicht zijn. Uitbreiden naar meer camera’s is uiteraard altijd mogelijk, deze gaan per 4 camera’s per uitbreiding.

Hoelang neemt de Mobiele Camera Unit op ?

De MCU heeft een recorder ingebouwd in de kast welke gemonteerd is in de unit. Deze recorder is standaard altijd aangesloten op een harddisk die minimaal 2 weken opneemt. Of de MCU nu een dag verhuurd wordt of voor langere tijd: de opname is altijd minimaal 2 weken.

Kan er verlichting op de Mobiele Camera Unit ?

De MCU heeft als optie om er LED verlichting op te plaatsen. Deze led verlichting kan aan 2 kanten worden geplaatst. Het voordeel van led verlichting is dat het wit licht is en dus aangenaam is voor de omgeving. Daarnaast is deze verlichting energiezuinig en spaarzaam. Het is veel licht met weinig stroomverbruik.