Camerapakketten goedkoop? Zeker weten!

Camerapakketten goedkoop? Zeker weten!

Camerapakketten goedkoop? Er zijn zo veel “cowboys” op de markt van beveiliging. De ene probeert het via online verkoop (nieuwsbrieven), de ander via allerlei social media. Maar is het ook echt goedkoop? Levert het datgene wat jij nodig hebt?

Camerapakketten goedkoop inkopen en laten installeren is altijd wel mogelijk. Het zit echter niet in de prijs die je betaalt voor het pakket. Want alleen het pakket met de camera’s is betaalbaar. Vaak komen er allerlei kosten bij zoals: installatie kosten, nazorg kosten, abonnementskosten en noem zo maar op. Beveiliging op Maat werkt anders: what you see is what you get! Het gaat ons om het stukje advisering. Bij Beveiliging op Maat kan het heel snel gaan om in kaart te brengen wat je nodig hebt. We hebben te maken met twee soorten klanten: de klanten die gelijk weten wat ze willen en al informatie hebben; en de klanten die niet weten wat ze nodig hebben en vanaf het 0 punt geadviseerd moeten worden.

We hebben in de praktijk steeds meer te maken met de tweede groep. Daar zijn wij alleen maar blij mee omdat wij staan voor “op maat” camerapakketten verkoop. Iedere klant, elke ruimte, elke locatie of regio vraagt een andere vorm en grootte in beveiliging. Soms is een alarmsysteem al voldoende. En soms is er vanwege de criminaliteit in de buurt juist een camerasysteem nodig! Wij zorgen ervoor dat er een betaalbaar pakket wordt samengesteld.

Natuurlijk zijn er allerlei verkopers online die de goedkoopste pakketten aanbieden middels nieuwsbrieven etc. Maar wie geeft de garantie dat deze “doe het zelf” camerapakketten jarenlang probleemloos blijven werken? En hoe zit dit met garanties? Goedkoop is duurkoop maar betaal niet de hoofdprijs voor het allerbeste kwaliteit! Beveiliging op Maat heeft voor elk budget camerapakketten.

In onze showroom staan camerapakketten en alarmsystemen op displays. Dit geeft inzicht in mogelijkheden. Of maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een risico analyse door Beveiliging op Maat. (En check Facebook voor deze WIN-ACTIE!camerapakketten goedkoop