Camera beveiliging op smartphones?

Camera beveiliging op smartphones?

Camera beveiliging op smartphones, alles is mogelijk! We gebruiken de smartphone niet meer voor alleen het bellen. We zijn verbonden met alles om ons heen. Hoe bijzonder is het dat we zelfs veiligheid van onze woning en onze zaak kunnen organiseren? Beveiliging op Maat maakt het mogelijk!

Het moment dat je de woning of de zaak verlaat heb je geen zicht meer in hoe veilig het achterblijft. Door beveiligingsbeelden te hebben op jouw smartphone kun je altijd, overal, alles bekijken. De huidige status, van een bepaald tijdsblok of specifiek moment. Het is fijn dat je op vakantie bent en toch kunt zien dat alles in orde is. Dit is helemaal kosteloos! Het belangrijkste is je WIFI verbinding. Want dit zorgt ervoor dat je altijd kunt inloggen in jouw camerasysteem. En geen abonnementen of moeilijke kostenplaatjes waar je aan vast zit!

En is er dan toch een alarmsysteem geïnstalleerd en wil je weten waarom het alarm af is gegaan? Dan is het juist fijn voor je eigen gemoedsrust om te kunnen nakijken wat er exact aan de hand was! Het is prettig om de kinderen, huisdieren, achtertuin of voordeur te kunnen zien als zich een vervelend moment heeft voorgedaan. Of sterker nog: dat jij je omgevCamera beveiliging op smartphonesing kunt waarschuwen als er iets aan de hand zou zijn, bijvoorbeeld een inbreker die het probeert of een brandstichter!
En hoe handig is het om jouw zaak in de gaten te kunnen houden als je er zelf niet bent? Zeker als je diefstal (door zowel personeel als klanten) tegen wilt gaan!

Beveiliging op Maat heeft allerlei alarmsystemen en camerasystemen. Kom gerust langs in de showroom om te zien wat het aanbod is. Of maak vrijblijvend een afspraak voor een risico analyse om te zien wat het beste werkt voor jouw thuissituatie of zaak!