Mobiele camerabeveiliging, nu te huur!

Mobiele camerabeveiliging, nu te huur!

Mobiele camerabeveiliging, voor ons een weet, voor jou een vraag? Beveiliging op Maat is de koploper wat betreft het inzetten van mobiele camerabeveiliging in de vorm van een unit. Wat is precies een mobiele camera unit en hoe is dit opgezet? 

Mobiele camerabeveiliging

Op drukke plaatsen zoals ontmoetingspleinen, markten, festivals, winkelcentra’s of drukke straten en noem zo maar op, is steeds meer behoefte naar 24 uurs beveiliging. De beveiliging is vaak op deze locaties al ingezet via toezichthouders of zelfs rondwandelende politie. Toch kunnen ook zij lang niet altijd elk detail te pakken krijgen als er een incident of criminele acties hebben voorgedaan. In dat punt biedt mobiele camera beveiliging zeer zeker uitkomst!

Mobiele camerabeveiliging is een “undercover camerasysteem” in een trailer. Dit wordt ook wel de mobiele camera unit (MCU) genoemd. De MCU wordt op een centrale plek neergezet. De camera’s die zijn bevestigd geven 360 graden beeld omdat het dome camera’s zijn. (Meer uitleg over dome camera’s vind je in dit artikel!)

Je zou het dus kunnen gebruiken in combinatie met rondlopende toezichthouders omdat de camera’s tot in details elk beeld kunnen weergeven en alles opnemen. Beveiliging op Maat werkt met HD kwaliteit beeld wat het vergemakkelijkt om te kunnen volgen wat er gefilmd is (en vaak de daders bijvoorbeeld te kunnen herkennen).

We hebben de MCU niet alleen beschikbaar voor de bovengenoemde locaties. Je zou deze ook kunnen gebruiken op bouwplaatsen of zelfs grote feesten in parken. De trailer heeft een neutrale witte kleur en nette uitstraling wat absoluut een must is om beveiliging tot het hoogste niveau te kunnen garanderen. Wat betreft de huur is er veel op maat mogelijk. Het kan varieren van 1 dag tot een half jaar. Afhankelijk van de locatie en de situatie van de klant.

Benieuwd naar hoe deze MCU er dan uitziet? Neem contact met ons op voor meer info of maak een kijk-afspraak om eens van binnen te kijken! Beveiliging op Maat informeert graag verder!