Dome camera, iets ouds in een nieuw jasje

Dome camera, iets ouds in een nieuw jasje

Dome camera, wat is dit eigenlijk? Beveiliging van zowel je woning als je zaak is van groot belang. Beveiliging op Maat heeft nu dome camera’s in het huidige aanbod. Maar waarom zou je gaan voor een dome camera? Hier meer info!Dome camera

Dome camera’s zijn vergelijkbaar met de “ouderwetse camera’s”. Alleen zit deze camera achter een soort ronde bol van glaswerk. Namelijk dat de functie hiervan is dat de camera volledig rond kan draaien en beschermd is. Door middel van de juiste software op je pc of smartphone kun je de camera naar bepaalde hoeken draaien en zelfs handmatig inzoomen. Beveiliging op maat heeft speciale PTZ dome camera’s in het aanbod. PTZ (Dome camerain het Engels) staat voor:

PAN (draait horizontaal)
TILT (draait verticaal)
ZOOM (volledig in- en uitzoomen)

Het is best “handig” om dit te kunnen inzetten en de beelden kunt gebruiken als er toch een crimineel bezig is geweest! De camera staat goed aangeschreven om de scherpte van het beeld (HD kwaliteit ten top!). En we hebben zelfs opties waarbij infrarood geïnstalleerd is waarmee je ook in de nacht of duisternis de “gedaanten” kunt zien. Het mooie van de lens is dat je door het donkere glaswerk niet kunt zien welke hoek het filmt!

Het is aan jou om te bedenken waar je de dome camera voor zou willen inzetten. Deze camera is namelijk in tegenstelling met andere camera’s niet makkelijk te vernielen. Deze wordt vaak buiten geplaatst en criminelen kunnen het niet makkelijk slopen. Een pluspunt is dan ook dat het tegen alle weersomstandigheden kan.

Kom gerust langs in onze showroom in Rotterdam om zelf deze camera te bekijken. Of maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een risico analyse door Beveiliging op Maat om te zien hoe veilig jouw huis of zaak is. Tijdens deze analyse kun je jouw wensen bespreken en een pakket op maat samenstellen.