Camerabeveiliging voor appartementen

Camerabeveiliging voor appartementen, nieuwe appartementen komen als paddestoelen uit de grond. Er komen elk jaar ontzettend veel woningen bij en in de randstad worden er dagelijks projecten gerealiseerd. Maar hoe zit het nu eigenlijk met bestaande gebouwen ? En de algemene veiligheid daarvan?

Camerabeveiliging voor appartementen is een zeer toenemend feit. Er zijn in en rondom de randstad een heleboel appartementen complexen, waar inbraak en overval een veel voorkomend probleem is. Om dit preventief aan te gaan beslissen veel verenigingen van eigenaren, en woningcoöperaties ervoor om camerabeveiliging voor appartementen te plaatsen. Naast het preventieve effect is het plaatsten van Camerabeveiliging voor appartementen ook goed voor opname. Als er dan toch iets gebeurd hebben vaak de bewoners de wens om te kunnen zien wie de daders zijn geweest. Justitie kan vaak veel met beeldmateriaal doen.

Camerabeveiliging voor appartementen

Camerabeveiliging voor appartementen

n de realiteit doet de politie er vaak alles aan om een dader op te sporen, maar een signalement is vaak erg lastig te krijgen. Daarom is ook de politie erg blij met Camerabeveiliging voor appartementen. Dan hebben ze kraakhelder in beeld wie de daders zijn, en maakt het onderzoek stukken makkelijker. Er word 7 van de 10 keer een dader opgespoord door middel van duidelijke camerabeelden. Camerabeveiliging voor appartementen is ook iets wat specialisme vereist. Het moet vaak worden opgehangen in een bestaand gebouw. Dan is vakkundigheid en installatie ervaring een must. Onze installateurs hebben ruime ervaring met Camerabeveiliging voor appartementen. Ook hebben onze installateurs altijd een VAR (verklaring omtrent arbeid relatie) en benodigde cctv papieren voor installatie van camerabewaking. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen een professionele installatie krijgt, maar ook uw camerabewaking vakkundig word afgewerkt.

Wilt u ook meer weten over camerabeveiliging? En de mogelijkheden in uw appartementen complex? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice op 0107601148. Tevens heeft Beveiliging op Maat in Rotterdam-Kralinge een showroom, waar u al onze modellen kunt zien. En de verschillende kwaliteit soorten kunt vergelijken.