Camerabeveiliging nodig in Tabakswinkel Schiedam Cigo

Voor onze nieuwe klant Cigo Schiedam (een tabakshop) mochten wij ditmaal een compleet camera beveiliging pakket van ons monteren in hun tabakswinkel. Van de Cigo eigenaar hoorde wij dat hij het erg belangrijk vond dat hij de toestroom van binnenkomst in de gaten kon houden met camerabeveiliging. Tevens heeft de Cigo niet alleen verkoop van tabaksvoorzieningen maar ook divers kleingoed en kansspellen. Daarom was voor de eigenaar camerabeveiliging nodig in zijn tabakswinkel in Schiedam (Cigo).

Wij kozen voor een Full HD dome camera pakket, hierbij hebben we voor witte dome camera’s gekozen. Dit is mooier op plafond platen, en valt minder op. Toch is de winkel, entree en de kassa goed in beeld. De eigenaar kan nu ook haarscherp meekijken van achter zijn kantoor. Dit is gemakkelijk om live mee te kijken op zijn camerabeveiliging systeem zodat als hij achter in het magazijn is hij niet constant in de winkel moet gluren of er iemand binnenkomt of niet.

Het camerabeveiliging pakket wat wij in Schiedam hebben geïnstalleerd is Full HD, dus haarscherp. Maar neemt natuurlijk ook minimaal 20 dagen op. Hierdoor kan de eigenaar altijd 20 dagen terugspoelen en zonder vertraging of hapering de beelden afspelen op zijn camerabeveiliging monitor in zijn magazijn.