Compleet pakket camerabewaking

Compleet pakket camerabewaking,

Er zijn heel veel type camera’s, maar welke is nou het beste? Daarvoor moeten wij eerst kijken wat uw wensen zijn en wat uw budget is. Bij Beveiliging Op Maat hebben wij vaste pakketten voor particulieren samengesteld.  In zo een pakket zit de camera, recorder, voeding, kabel, etc. Alles benodigdheden die u nodig heeft voor het aansluiten van uw camera. Als u dit apart zou halen zou u duurder uitkomen. Daarom heeft Beveiliging Op Maat vaste pakketten samengesteld voor u.

Bent u benieuwd wat er exact in zo een compleet pakket camerabeveiliging zit? Dan kunt u contact met ons opnemen op het nummer 0107601148 of ons mailen op info@beveiligingopmaat.nl. Wij snappen dat u eerst de camera’s in actie wilt zien voordat u ze koopt. Wij raden u dan aan om bij ons op kantoor/showroom lang te komen. Hier zijn de camera’s uitgestalt en kun u zien hoe ze er uit zien en hoe de kwaliteit van het beeld eruit ziet. Ons vestiging is aan de Frits Ruysstraat 61A te Rotterdam.

Ook verzorgt Beveiliging Op Maat camerabeveiliging systemen voor zakelijke klanten. Zo hebben wij al meerdere projecten voor zakelijke klanten gehad. Bent u een zakelijke klant en wilt u weten wat de opties zijn voor u? Neem dan contact met ons op, op het bovenstaande nummer of mailadres.