Tuin verlichting

Tuin verlichting, verlichting in de tuin is belangrijker dan u denkt. Wist u dat huizen die slecht belicht zijn een makkelijker doelwit zijn voor inbrekers. Daarom is het van belang om uw woning en uw tuin goed te verlichten.

Niet alleen u zal er baat bij hebben maar uw buren ook! Uw buren hebben dan nu ook een beter overzicht wat er er rondom uw woning en tuin gebeurd. Tuin verlichting zorgt ervoor dat uw tuin goed belicht is. Nu kunnen u en uw buren beter zien wie er in uw tuin loopt. Mocht het zo zijn dat er ooit een vreemd persoon in uw tuin ziet lopen die poging doet tot inbraak. Door uw goed verlichte tuin kunnen u en uw buren de persoon beter zien en is diegene ook beter te beschrijven voor een signalement. Verlichting is dus de basis van preventief beveiligen.

Tuin verlichting is ook handig voor uzelf en uw kinderen. Stel dat u een keer in een avondje opstap bent geweest en u loot via uw tuin naar de voordeur, maar u had de grote steen niet gezien waardoor u nu bent gevallen en verwond. Ook voor uw eigen veiligheid is het dus belangrijk om goede verlichting te hebben in uw tuin.

tuin verlichting

Beveiliging op Maat is het juiste adres waar u moet zijn voor verlichting. Weet u niet wat voor verlichting voor u het beste is? Geen probleem! Wij adviseren u op basis van  uw wensen welke verlichting het beste bij u past. U kunt contact met ons opnemen op het nummer 0107601148 of ons mailen op info@beveiligingopmaat.nl. Ook kunt u bij ons langskomen op ons kantoor aan de Frits Ruysstraat 61A. Wilt u liever dat wij op bezoek komen? Dan kan dat ook! Neem dan contact met ons op en dan plannen wij een afspraak in.