Camerabewaking voor portiek

Afgelopen tijden kom je in flatgebouwen en appartementen steeds meer onrust tegen. De appartementen complexen in Rotterdam en omstreken zijn het spuugzat dat er elke keer gesodemieter is in en rondom de galerijen, portieken en appartementen. Wij van Beveiliging op Maat, hebben een paar jaar geleden al perfecte plannen getekend voor het beveiligen van portieken, galerijen en appartementen complexen. Camerabewaking voor portiek is de passende oplossing voor dit soort situaties.

Doormiddel van camerabewaking voor portiek, galerij of appartementen complex creĆ«er je de preventieve afschrik effect wat ervoor zorgt dat vandalisme, kattenkwaad en gerommel in trappenhuizen verminderd of verdwijnt. We zien uit resultaat van diverse beveiligde portieken dat er geen samenscholing meer plaatsvind en dat hangjongeren, dieven en mensen met verkeerde gedachten het niet fijn vinden om gefilmd te worden. Dus het plaatsen van camerabewaking voor portiek is een absolute oplossing voor de VVE’s en complex beheerders.

Naast het preventieve effect is het ook nog eens een stuk sociale controle op camerabewaking voor portiek, flat of appartementen. De sociale controle houd namelijk in dat het gebouw volledig word gefilmd bij algemene ruimtes, dus vind er een inbraakplaats of een incident dan kan de VVE of beheerder altijd ten alle tijden meekijken op hun camerabewaking systeem om te kijken wat er is gebeurd en wie het dan wel niet heeft gedaan.
Wilt u ook meer informatie over camerabewaking voor portiek, galerij of appartementen complex neem dan geheel vrijblijvend contact op met de specialisten van camerabewaking, Beveiliging op Maat 0107601148