Camerabeveiliging voor schoonheidssalon Den Haag

Camerabeveiliging voor schoonheidssalon Den Haag, voor deze aanvraag kregen wij de opdracht om een professionele schoonheidssalon te beveiligen. We kregen van de eigenaresse te horen dat ze het erg belangrijk vond om haar salon goed in beeld te houden, maar ook voor de algemene veiligheid de auto’s en het buiten terrein. Daarnaast is het apparatuur ontzettend kostbaar.

We kozen voor een compleet dome camera beveiliging pakket. Hierbij plaatste we 2.0 MP high resolution dome camera’s HD-Cvi , niet alleen uitstekend kwaliteit maar ook met volledig gemotoriseerde lens. Dit zorgt ervoor dat het camerabeveiliging pakket compleet kan inzoomen en uitzoomen analoog. Ingezoomd haarscherp, en ruim 20 meter haarscherp zicht per beveiligingscamera. Daarbij kozen voor een 8 kanaal opname recorder, bewust voor de klant voor eventuele uitbereiding in de toekomst. Bij het plaatsen van een 8 kanaal opname recorder is het makkelijk om in de toekomst een beveiliging camera bij te plaatsen. Een extra dome camera bijplaatsen is voor deze klant in de toekomst dan ook geen enkel probleem.

Ook hebben we dit complete camerabeveiliging pakket aangesloten op een bekabelde internet verbinding. Dit zorgt ervoor dat de eigenaresse gewoon haarscherp met haar camerabeveiliging pakket in haar smartphone live kan meekijken, maar ook live met haar dome camera’s kan terugspoelen naar een datum in het verleden.