Camerabeveiliging Espressobar Rotterdam

Camerabeveiliging espressobar Rotterdam , de heerlijke espressobar MR.Beans is onderweg naar een begrip in Rotterdam. De eigenaren van Mr. Beans espressobar hebben op de west kruiskade in Rotterdam een geweldige espressobar neergezet. Het is een mooie zaak, maar naast de prachtige inrichting is het een plek waar je heerlijke koffie kan drinken. On the go, of gewoon relaxed binnen op een bankstel. De huiselijke sfeer zorgt voor rust, en een goede omgeving om lekker even bij te kletsen.

Na ons gesprek hebben de eigenaren en wij van Beveiliging op Maat gekozen voor een compleet camerabeveiliging pakket in de espressobar. De espressobar op de west kruiskade in Rotterdam, hebben we dan ook perfect kunnen beveiligen met Full HD dome camera’s. De camerabeveiliging die we hebben gekozen is van hoogwaardig HD-CVi 2.0 MP. Hierdoor hebben de eigenaren van de espressobar Mr. Beans een compleet camerabeveiliging pakket in hun espressobar in Rotterdam. ┬áDaarnaast hebben we voor onopvallende high resolution dome camerabeveiliging gekozen. Ook hebben de eigenaren i.v.m. wisselende diensten er enorme voordeel bij om met hun smartphone live mee te kijken. Hiervoor hebben we los van het complete camerabeveiliging pakket ook de live smartphone installatie voorzien!

De kassa, de openbare ruimte’s & de ingang is in haarscherp kwaliteit in kaart gebracht door geweldige dome camera’s. Haarscherp beeld word opgeleverd door de HD-CVi gemotoriseerde camera’s, en de HD-CVi opname recorder.