Tijdelijke bewaking

Tijdelijke bewaking, camerabewaking is een goede manier om een bepaalde plaats of object in de gaten te houden of te beveiligen met camera’s.

Tijdelijke bewaking is de ideale manier om iets te beveiligen voor een bepaalde tijd. Niet alleen voor beveiliging is het goed maar je kan er ook een object of specifieke plek in de gaten houden. Dit kan u doen op 2 manieren die wij aanbieden. De eerste optie is een mobiele camera trailer. Dit is een trailer waarop allemaal camera’s op zitten. Op elke front van de trailer is een dome camera geplaatst. Hierdoor krijgt u dus een zicht van 360 graden en kan u dus de hele omgeving in de gaten houden. Door dit is de omliggende omgeving dus ook beveiligd door de camera’s.

Een andere optie is de mobiele camera unit. Dit is een professioneel apparaat dat tijdelijk maar ook permanent kan worden geplaatst. De mobiele camera unit kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Een voordeel van de mobiele camera unit is dat je het overal kan plaatsen waar je maar wilt.

Heeft u interesse? Of heeft u nog een paar vragen? Dan kunt u met ons contact opnemen op het telefoonnummer 0107601148. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op het mailadres info@beveiligingopmaat.nl. Ook kunt u voor alarmsystemen, camerabeveiliging, hang en sluitwerk, etc. bij ons terecht. Weet u niet zeker of wij een bepaalde dienst of product aanleveren? Aarzel dan niet om het ons te vragen via de bovenstaande contact gegevens.