Camerabeveiliging thuis, een gerust gevoel?

Camerabeveiliging thuis, een gerust gevoel?

Camerabeveiliging thuis, met een gerust gevoel van huis gaan wordt zo een stuk makkelijker. Het lekkere weer laat zich steeds meer zien. Het is een gegeven feit dat dan we minder thuis zijn. Maar wat zijn de belangrijkste voordelen van camerabeveiliging? 

  1. Camerabeveiliging thuis geeft ten alle tijden een mogelijkheid op het hebben van zicht in jouw buurt of jouw woning. Zeker als zich er bepaalde “drukte” van festiviteiten voordoen in jouw buurt en jij niet thuis bent. Het is dan prettig altijd een oogje in het zeil te kunnen houden.
  2. Dit werkt ook preventief. Door het hebcamerabeveiliging thuisben van camerabeveiliging thuis kan het criminelen afschrikken. Het is natuurlijk nooit een garantie maar het schrikt de steeds creatiever wordende crimineel wel af.
  3. Beveiliging op Maat werkt met camerasystemen die op afstand ingezet en bediend kunnen worden. Op deze manier kun je via je smartphone kijken wat er thuis
    of in de omgeving gebeurt. Zo heeft Beveiliging op Maat ook een zog. deurspion in de collectie. De deurspion is het ouderwetse kijkgaatje maar de verbeterde versie ervan. Je kunt vanuit kantoor of de supermarkt dus zien wie er thuis aanbelt! Sterker nog, je kunt vanuit een andere locatie de betreffende persoon te woord staan middels dit systeem. Zo heb je altijd controle over wat er aan de deur staat!

Deze voordelen zijn prettig voor jou als particulier. Maar ook voor jou als ondernemer! Het is prettig om jouw kantoor in de gaten te houden als er voor de deur een vervelend incident heeft plaatsgevonden. Daarnaast vergroot je de pakkans om de criminelen op te sporen door camerabeveiliging te hebben. Je hebt immers beeldmateriaal voor de politie en het onderzoeksteam.

De monteurs van Beveiliging op Maat kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: voorkomen is beter dan genezen. Hoe veilig is jouw huis? Hoe veilig is jouw kantoor? En laat jij alles wel zo veilig achter? Jouw eigendommen en dierbaren? Camerabeveiliging geeft een veilig gevoel. Laat jezelf middels een geheel vrijblijvende risico analyse informeren. Beveiliging op Maat geeft graag advies over jouw situatie.