Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is in de tijd waar we in leven niet meer weg te denken, je ziet ze overal hangen en bijna elke grote stad bezit cameratoezicht. Hoe zit het dan met de particuliere ? En de mkb en bedrijven? Die gaan mee ! Mee met de tijd en dekken zich in de tijd van nu in met camerabeveiliging. Het is niet meer van nu een alarmsysteem. Een melding naar een meldkamer, en vervolgens een sirene die afgaat dat was vroeger voldoende voor beveiliging. In de tijd waar we nu in leven hebben we veel meer aspecten waarin camerabeveiliging een toevoeging voor is. Denk aan sociaal controle, aan personeel controle, aan overzicht en voornamelijk preventief afschrik effect. Waarom zou je kiezen voor een onveilige situatie, als je met camerabeveiliging jezelf en je bedrijf kan indekken tegen eventuele situatie waarbij het onduidelijk is wat er gebeurd of heeft plaatsgevonden.

Beveiliging op Maat, is al meer dan 6 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van camerabeveiliging en maatwerk die daarbij van pas komt. Even als voorbeeld, als u een woning heeft wilt u best wel u woning beveiligen, maar hoe doe je dat? Wat heb je nodig? En voornamelijk hoe leg je dat allemaal aan zonder dat je daar zichtbaar last van hebt of je woongenot omlaag haalt doormiddel van lelijke kabels en slordige afwerking. Bij Beveiliging op Maat beschikken wij over een team van mensen die jou kunnen helpen met het aanleggen van camerabeveiliging voor uw woning. Denk aan het totaal proces, eerste instantie komt er iemand van ons kosteloos langs om te kijken wat voor type beveiliging van toepassing is op de woning die het betreft. Een risicoanalyse noemen wij dat. Hierin word er naar diverse aspecten en wensen van de klant en de situatie gekeken. Daarna kijken wij wat de passende oplossing en afwerking is. Hierna volg een montage afspraak, hierin nemen wij al onze producten en materialen mee. We verzorgen niet alleen de montage , maar ook de installatie en programmering die bij het beveiligen hoort.

Zakelijk is het niet veel anders, we nemen het pand/winkel/kantoor door, kijken naar de risico punten door middel van onze risicoanalyse. Daarnaast luisteren en kijken we naar de wensen van de onderneming. Denk hierbij aan toegangscontrole, diefstal preventie, personeel controle, kassa controle en overzicht over zaak en terrein. Daarna komt ook het montage en installatie proces.

Heeft u ook meer interesse en vragen over camerabeveiliging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met een van onze specialisten op 0107601148