Camerabewaking Vuurplaat Rotterdam

Voor Vestia Rotterdam hebben wij recent het apartementen┬ácomplex op het vuurplaat volledig voorzien van professionele camerabewaking van Beveiliging op Maat. Voor de wensen van de bewoners en beheerders van de panden, was het erg belangrijk dat er gekozen werd voor professionele domecamera’s welke dag en nacht duidelijk haarscherp beeld zouden opleveren.

De camerabewaking vuurplaat rotterdam is professioneel aanlegt door middel van Sony domecamera’s met vandalismebestendige behuizingen, deze zijn van gehard aluminium en zorgen voor een camera die niet met gemakt stuk te krijgen is. Tevens is er gekozen voor de HD -CVI technologie. Deze ultrascherp technologie hebben niet alleen 2,1 Megapixel haarscherpe camera’s maar zijn ook nog op afstand motorisch te bedienen. De domecamera’s beschikken dan ook elk apart over een OSD menu welke op afstandsbediening wijze is te gebruiken. Daarbij is er gekozen voor een HD-CVI full 1080 P recorder zonder enige vertraging de maximale haalbare frames per seconden zorgen voor perfecte camerabewaking op de Vuurplaat in Rotterdam. De camerabewaking vuurplaat Rotterdam is van zeer hoog kwaliteit en is totaal aangelegd door Beveiliging op Maat.

Daarbij is de HD-CVi technologie recent pas uit, en word deze specifiek voor projecten als op de Vuurplaat op maat gemaakt door Beveiliging op Maat. De maatwerk van onze specialiste is dan ook hoogwaardig uitgevoerd. Wilt u meer weten over dit project? Of heeft u een portiek of gallerij die ook dient beveiligd te worden? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor vrijblijvend advies: 0107601148