Camerabeveiliging voor boten, wij varen mee!

Camerabeveiliging voor boten, wij varen mee! 

Camerabeveiliging voor boten. Beveiliging op Maat kan beveiliging op alle mogelijke locaties, voer- en vaartuigen verzorgen. Dus ook op jouw boot! Hoe kies je de juiste vorm van beveiliging? En waar moet je op letten? 

Een boot beveiligen is toch heel wat anders dan een woning of winkelpand beveiligen. Je moet namelijk rekening houden met een aantal punten alvorens je kiest voor een pakket:

Camerabeveiliging voor boten

  1. Het moet een waterdicht systeem zijn; 

Als je op het water bent of als het slecht weer is moeten zowel de camera’s als de bekabeling voorbereid zijn op alles. Het moet naar behoren blijven werken in alle weersomstandigheden.

  1. Het beeldkwaliteit moet scherp en helder zijn;

De camera moet van zeer hoogwaardig kwaliteit zijn om het meest scherpe beeld te kunnen garanderen 24/7. De lenshoek van de camera heeft in veel gevallen de optie van een speciale klep wat extra beschermt tegen felle zon. Hierdoor blijft het HD beeld kwaliteit waar we naar kijken! En zelfs bij nachtzicht kunnen wij goed beeld garanderen tot ruim 20 meter op het water en eromheen.

  1. Het systeem moet schokbestendig zijn;

Welk systeem je ook kiest, alle camera’s van Beveiliging op Maat zijn schokbestendig en kunnen dus tegen een stootje! De camera’s zijn goed afgesloten en kunnen ook bij onstabiele funderingen nog steeds blijven werken.

Op een boot is het prettig om te zien wat er buiten jouw zicht en aanwezigheid gebeurt. Zeker als het op bepaalde plekken aangemeerd staat en het onbeheerd is. Tegenwoordig is een werkende WIFI verbinding mogelijk op de boten. De monitor kan in de hut of cabine geïnstalleerd worden zodat je dus vanuit de boot alles kunt zien buiten. Daarnaast uiteraard de directe verbinding via je smartphone middels de app!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende risicoanalyse en het bespreken van jouw mogelijkheden. Beveiliging op Maat komt graag langs voor een adviesgesprek!