Camerabeveiliging rotterdam noord

Camerabeveiliging rotterdam noord, voor een leegstaand pand op de gordelweg in Rotterdam noord was het ontzettend belangrijk voor de eigenaar van het pand om camerabeveiliging te laten installeren. De nieuwe eigenaar van het pand op de gordelweg heeft een pand wat 5 etage’s telt en welke tijdens de verbouwing totaal zullen worden ontruimd en heringericht en verbouwd worden. Bij elke verbouwing, groot of klein word er vaak ontzettend veel waardevolle materialen gebruikt. Voor de eigenaar van dit pand in Rotterdam noord was het belangrijk om camerabeveiliging rotterdam noord te plaatsen zodat hij niet alleen zijn materialen, zijn personeel en de aangestelde bouwbedrijven in de gaten kon houden, maar ook het proces in delen kon terug zien, en alle materialen, spullen en goederen beveiligd.

Beveiligd door de preventieve werking van camerabeveiliging rotterdam noord op de gordelweg. De preventieve werking van camerabewaking heeft ervoor gezorgd dat niet alleen de verbouwing vlekkeloos is gegaan zonder diefstal, inbraak of missende materialen maar ook dat de eigenaar een film heeft waarin hij zijn eigen leegstaande pand ziet veranderd in een tijdsbestek van 1 maand naar een prachtig appartementen complex !

Voor camerabewaking in rotterdam, bent u bij Beveiliging op Maat aan het juiste adres. Ook zoals wij dit project hebben voorzien van geweldige Dome HD-Cvi camerabewaking is het project niet mooi maar ook veiliger geworden voor de toekomstige bewoners.

Wilt u ook meer weten hoe u uzelf indekt tijdens grote verbouwingen? Of camerabeveiliging wenst in uw appartementscomplex? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten op 0107601148